Zomer promo

Zomer promo

Nieuw! Met deze Toskani zomerset ben je in één keer klaar voor de zonnige zomerdagen. De set zorgt ervoor dat de huid in topconditie blijft ondanks schade van de zon en uitdroging door zout water☀️

 Sun Protection Cream 50+ -> De vernieuwde en verbeterde zonnebrandcrème voor het gezicht. Een vloeibare lotion die snel intrekt en geen witte waas achterlaat. De crème bevat een factor 50+ en beschermt voor zowel UVA en UVB stralen. Daarnaast bevat de crème een hydraterende factor en zit het bomvol antioxidanten die de huid beschermen tegen externe schade!
 Lipo Proteoglycans Ampoules -> De perfecte verzorging voor de huid na een dag zon en zee. De ampoules hydrateren de huid tot in de diepe huidlagen en werken daarnaast anti-aging doordat ze de collageen synthese stimuleren. Daarnaast herstellen ze de beschadigde huid. De ampoules zijn te gebruiken als kuurtje van 30 dagen of wanneer de huid wat extra aandacht verdient.
 Toilettas -> De producten uit deze set zijn verpakt in een leuke, doorzichtige toilettas. Ideaal wanneer je reist met alleen handbagage!

De zomersets zijn vanaf eind volgende week tijdelijk te bestellen en daarnaast ook nog eens extra lief voor de portemonnee;)