logo

Expert in medisch cosmetica

Interesse in de producten van
Toskani? Ontvang gratis samples
van de thuisproducten.

Ontvang gratis samples

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schermafbeelding 2021-01-11 om 11.44.56

Producten die écht iets doen met de huid

Chemische peelings, thuisproducten, suppletie en met meer dan 45 verschillende soorten  Mesotherapieproducten, is Toskani koploper op het gebied van huidverbeterende oplossingen. Toskani werkt uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten. De speciale formulerings- technologie garandeert dat zij tot in de dieper gelegen huidlagen worden gebracht en zo van binnen uit zorgen voor huidverbetering.

Maak kennis met Toskani en ontvang gratis samples van de thuisproducten.

Ik wil gratis samples
Schermafbeelding 2021-01-11 om 12.46.41

Over TOSKANI

TOSKANI is een medisch/cosmetisch bedrijf uit Barcelona dat gericht is op het leveren van complete oplossingen voor alle soorten esthetische en dermatologische huidproblemen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de productie van injecteerbare, cosmetische,
peelende en mesotherapieproducten. De farmaceutische kennis wordt gebruikt voor de ontwikkeling van innovatieve producten voor zowel professioneel als thuisgebruik. Wetenschap en onderzoek maken deel uit van het DNA van TOSKANI en maken de ontwikkeling van producten mogelijk: efficiënt, veilig en innovatief. Op basis van peptiden, biorevitaliserende middelen en geavanceerde liposomen.

Ik wil gratis samples