Neopen

Microneedling Neopen

Beschrijving

• In samenwerking met Dermapen World
• Dubbele oplaadfunctie
• Bluetooth connectie
• Bescherming tegen vervuiling
• Revolutionair ontwerp met 16 naaldcartridge
• Digitaal scherm
• Ergonomisch ontwerp

Categorie:

Omschrijving

Door een exclusieve samenwerking tussen Toskani en Dermapen World mogen wij de Neopen aan het assortiment van ToskaniMED toevoegen. De Neopen is de laatste resolutie ter wereld van huid verbeterende behandelingen medisch-esthetische apparatuur. Het maakt gebruik van de kracht van innovatie om een gloednieuwe standaard te bereiken en levert het ultieme in verbeterde klantervaring, resultaten en tevredenheid.

 

Gebruiksaanwijzing

De Neopen creëert 1.920 microkanaaltjes per seconde in de huid en is tot 104% sneller dan andere apparaten op de markt. Dankzij deze functie is de behandeltijd korter en behalen we voordelen voor zowel behandelaren als patiënten. Hierdoor kan de behandelaar meer behandelingen per dag uitvoeren en ziet de patiënt sneller zichtbare resultaten. De Neopen heeft de ISO13485-norm en CE-markering als medisch hulpmiddel. Met 16 naalden van roestvrij staal en chirurgische kwaliteit, kan er een diepte bereikt worden van 0,25 tot 2,5 mm, waarmee loodrecht in de huid behandelt kan worden. De Neopen krast of sleept niet over de huid waardoor er geen onnodige verwondingen worden gecreëerd. Met een beschermhoes kun je hygiënisch werken en verlies je niet onnodig  Mesotherapie werkstoffen. 

Voordelen

1. Exclusieve methode om littekens te behandelen. Aanpasbaar aan elk deel van het lichaam. Behandel littekens en krijg geweldige resultaten met deze exclusieve nieuwe setting.
2.Dubbele oplaadfunctie. Comfort en capaciteit met verschillende oplaadmogelijkheden: op batterij of op netstroom
3. Bescherming tegen vervuiling. Geen onnodig verlies van Mesotherapiewerkstoffen, geen kruisbesmetting en geen krassen.
4. Bluetooth connectie. Update de Neopen, waardoor je altijd de nieuwste functies gebruikt.
5. Revolutionair ontwerp met 16 naald cartridge. Glijdt over de huid voor totaal comfort voor de patient.
6. Ingebouwde RFID-naaldcartridge. Automatische kalibratie voor nauwkeurige, betrouwbare en sleepvrijer naaldpenetratie
7. Digitaal scherm: ingebouwde instellingen met een druk op de knop. Beheer diepte, snelheid en behandelingsinstellingen met een druk op de knop. Volledige controle over de procedure via het scherm.
8. Ergonomisch ontwerp. Easy-grip-mechanisme voor moeiteloze, soepele en comfortabele behandelingen voor gezicht, lichaam en hoofdhuid.