Meso starters

MESO STARTER KITS

Mesotherapie is een moderne manier om anti-aging tegen te gaan, de huid te hydrateren en een boost te geven. Ook is mesotherapie effectief voor lichamelijke en haargroei problematiek. Door het insluizen van actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, krachtige vitamines en antioxidanten, ontstaat er huidverjonging door stimulering van collageen en elastine. De huid wordt gehydrateerd en ziet er voller en frisser uit. Mesotherapie kan op veel verschillende manieren worden aangebracht, zoals met de Dermapen, Dermaroller, Vivace of de Meso Skin. Het resultaat is na de eerste behandeling al zichtbaar en wordt alsmaar krachtiger naarmate de behandelingen worden voortgezet.

Met mesotherapie kan je alle kanten op en er zijn ontelbare mogelijkheden. Toskani is de koploper van mesotherapie en beschikt over een groot assortiment van krachtige cocktails, monodosis en een advanced lijn. Daarnaast introduceert Toskani nu de Meso Starter Kits. De kits bevatten Toskani’s best-selling, meest efficiënte meso producten, voor 4 verschillende esthetische problematiek:
Anti-aging starter kit -> gaat rimpels, verslapping, een doffe huid en dehydratie tegen
 Radiance starter kit -> voor hyperpigmentatie en zonneschade
 Body starter kit -> speciaal voor het lichaam. Werkt tegen een slappe huid, cellulitis l-lll en ongewenste lokale vetophoping
 Anti-hair loss starter kit -> voor haargroei problematiek, zoals: Androgene alopecia, Alopecia areata, Telogen effluvium, Postpartum effluvium, Lage huid tropisme.