logo

Expert in medisch cosmetica

Interesse in de peelings van Toskani? Meld je aan
en ontvang uitleg, samen met een demo video
direct in jouw mailbox

Ontvang een demo video

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mesotherapie

Peelings met de hoogste graad werkzame stoffen

Binnen Toskani hebben we een rijk aantal aan chemische peelings met percentages van 0,5 tot 50%. De peelings bestaan uit een sterk geconcentreerde vloeistof (zuur) welke een of meerdere werkstoffen bevat dier ervoor zorgen dat dode huidcellen worden losgelaten. De peelings geven verbetering op verschillende indicaties zoals acne, littekens, fijne lijntjes, rimpels, huid veroudering, grove poriën of een doge huid. Iedere zuur heeft zijn specifieke werking.

Maak kennis met Toskani en ontvang uitleg, samen met een demo video direct in jouw mailbox.

Demo video
Schermafbeelding 2021-01-12 om 09.34.18

Over TOSKANI

TOSKANI is een medisch/cosmetisch bedrijf uit Barcelona dat gericht is op het leveren van complete oplossingen voor alle soorten esthetische en dermatologische huidproblemen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de productie van injecteerbare, cosmetische,
peelende en mesotherapieproducten. De farmaceutische kennis wordt gebruikt voor de ontwikkeling van innovatieve producten voor zowel professioneel als thuisgebruik. Wetenschap en onderzoek maken deel uit van het DNA van TOSKANI en maken de ontwikkeling van producten mogelijk: efficiënt, veilig en innovatief. Op basis van peptiden, biorevitaliserende middelen en geavanceerde liposomen.

Gratis E-book