De bodygels van Toskani

IMG_8420

De winterjas mag uit, de bikini mag aan, want precies over een maand begint het zomerseizoen. Vooral in deze periode snakken we naar wat meer zonovergoten uurtjes. De hoogste tijd om afscheid te nemen van een verslapte huid met de bodygels van TOSKANI.

Firming Gel: pak verslapping aan.
De zomer vraagt om korte rokjes en zwemkleding, heb je hier wat moeite mee? Begin dan alvast met smeren. De Firming Gel verbetert de elasticiteit van de huid en gaat verslapping tegen. Krachtige actieve ingrediënten voorzien de huid van regeneratieve en verstevigende eigenschappen die hydratatie en elasticiteit helpen te herstellen. Werkstoffen: collageen en elastine, ureum en Bernagie plant.

Slimming Gel: bye sinaasappelhuid
De grootste ergernis van vele vrouwen: cellulite. De Slimming Gel is speciaal voor het verminderen van vet en het verbeteren van het uiterlijk van cellulite. De gel bevat Fucus Vesculosus extract wat vetophopingen vermindert, de huid versterkt en effectief cellulite bestrijdt.

Repairing Gel: voorkomen en verminderen striae
Striae kan geen enkel kwaad maar kan soms wel vervelend zijn. De Repairing Gel is een uitkomst. Door de vitamine C verhoogt het de elasticiteit en bloedcirculatie in de huid en geeft het de natuurlijke genezingsproces een boost. Ideaal voor- én tijdens de zwangerschap.

Toepassing voor het beste effect
Gebruik na het douchen de Soothing Body Peel als een lichte exfoliant om de huid voor te bereiden op de bodygel. De huid is beter in staat om de werkstoffen uit de bodygel op te nemen. Masseer vervolgens de bodygel op de probleemgebieden in, totdat deze volledig is opgenomen door de huid.

Meer weten over de bodygels?

 

Klik hier