Ritueel

Alle soorten huidbeschadiging, van imperfecties tot littekens van acne, hyperpigmentatie en vroegtijdige veroudering, kunnen worden gecorrigeerd, gecontroleerd en geëlimineerd met goede huidverzorgingsproducten.

bg-treatment_ritual

1. Reinigen

Begin met een schoon gezicht en schone handen. Was je gezicht met lauw water en Energizing Cleanser. In tegenstelling tot een harde zeep, voorkomt de Energizing Cleanser dat de huid uitdroogt. Dit komt doordat de goede oliën in de huid behouden blijven en hun werk blijven doen.

step-1_limpia

2. Beauty tip

Was na het reinigen je gezicht met koud water en dep het voorzichtig droog met een zachte handdoek.

step-2

3. Verstrakken

Overweeg Bamboo Hydratonic toe te passen met een katoenen bal of wattenschijfje. Het helpt de PH-waarde van uw huid te herstellen, hiernaast helpt het ook de poriën strakker te maken. Dit is vooral belangrijk als u later make-up wilt dragen.

step-3_tonifica

4. Beauty Tip

Gebruik verschillende wattenschijfjes om een infectie te voorkomen: één voor elk oog en één voor het gezicht. Vermijd overmatige wrijving bij het gebruik van de wattenschijf.

step-4_beauty-tip

5. Mesoserum

Breng kleine stippen van je gekozen Mesoserum overal aan op je gezicht en verspreidt het vervolgens licht en snel. Gebruik korte, maar krachtige slagen om het product aan te brengen. Strek, trek niet aan of wrijf niet over de huid.

step-5_mesoserum

6. Beauty tip

Tik terwijl de Mesoserum nog nat is voorzichtig een halve minuut met je vingers op het oppervlak van je gezicht. Je kunt alle vingers aan beide zijden van je gezicht gebruiken.

step-6_beauty-tip

7. Eye contour

Breng de door u gekozen Eye Contour Cream aan. Gebruik de keramische applicator om een klein deel van het product onder uw ogen aan te brengen. Gebruik altijd uw ringvinger bij het aanbrengen van oogcrème of concealer, omdat dit de zwakste vinger is trekt deze niet aan de tere huid rond de ogen.

step-7-contorno-de-ojos

8. Beauty tip

Vermijd hard wassen, wrijven en trekken aan de huid rond uw ogen, dit kan namelijk negatieve invloed hebben op de structuur van uw huid.

step-8-beauty-tip

9. Cream

Begin met het aanbrengen van de gekozen crème op je gezicht. Dep de crème op je gezicht in kleine stippen. Masseer de crème voorzichtig in je huid met kleine, opwaartse, cirkelvormige bewegingen. Sleep nooit naar beneden op je huid.

step-11-finaliza

10. Absorberen

Wacht tot je huid de crème heeft opgenomen voordat je kleding aantrekt of make-up aanbrengt.

step-9-crema

Ritueel