Radiance Lijn

De Radiance-lijn van TOSKANI biedt een verlichtend effect door dode cellen te verwijderen. Het vermindert ook de zichtbare tekenen veroorzaakt door de zon en littekens en beschermt de huid tegen ultraviolette stralen.

radiance_bodegon1

Radiance Mesoserum

Radiance Mesoserum behandelt hyperpigmentatie en verlicht donkere vlekken op alle huidtypen en huidtinten. Dit serum voor huidverlichting bevat krachtige anti-oxidanten en witmakende ingrediënten die synergetisch werken om probleemgebieden te vervagen. Dit lichtgewicht en gemakkelijk te absorberen serum is uitstekend voor algemene dekking, of als een gerichte boost voor probleemgebieden. Het is een geconcentreerde combinatie van krachtige ingrediënten die een ongelijkmatige teint op vele niveaus aanpakken en tegelijkertijd meerdere voordelen tegen veroudering bieden.

radiance-mesoserum

Radiance Cream

Radiance Cream is geformuleerd met bekende bleekmiddelen zoals Aspergillus Ferment, Kojic zuur, Arbutin en Glycyrrhiza Glabra Root Extract. Het helpt uw huid op drie manieren: het vermindert het uiterlijk van donkere vlekken, verlicht uw huid in de oorspronkelijke huid en biedt bescherming tegen schadelijke UVA/UVB-stralen van de zon. Deze crème geeft je huid een gezonde glans en voorkomt dat hij dof wordt.

radiance-cream

Radiance Eye Contour

Radiance Eye Contour geeft een onmiddellijke uitstraling aan het gebied van de oogcontouren. Het levert de anti-donkere vlekvoordelen van Aesculus Hippocastanum Extract, Retinol en unieke associatie van peptiden samen met de zwellingsverminderende en oudersdomdsvrije werking van Ruscus Aculeatus en Ginkgo Biloba Extracten. Beschermende antioxidant Chrysin helpt de oogcontouren te verduidelijken en te revitaliseren. Dag na dag nemen de donkere vlekken af. De ogen lijken nieuw leven ingeblazen, lichtgevend en meer energiek. De rimpels van kraaienpootjes worden weg gevlakt.

radiance-eye-contour

Beauty Secret

Gebruik Proteoglycans FC Plus tweemaal per week (’s ochtends) om uw huid te hydrateren en te revitaliseren.

Proteoglycans-FC-Plus-Beauty-Tip

Ritueel