Purifying Lijn

De TOSKANI-lijn voor zuiverende cosmetica is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van acne gevoelige huiden. De actieve ingrediënten van deze lijn werken samen om de productie van talg te reguleren en de bacteriën die leiden tot de vorming van mee-eters en puistjes te verminderen.

Purifying Cleanser

Vette en acne-gevoelige huiden genereren meestal teveel talg op het gezicht, vooral op het voorhoofd, de neus en de kin. Dit type huid heeft een diepe reiniging nodig, maar dan met een reinigingsmiddel dat altijd rekening houdt met de gevoelige balans van de huid. TOSANI’s Purifying Cleanser helpt bij het reguleren van de productie van talg en helpt ook talg van betere kwaliteit te krijgen, zodat de balans van dit soort huiden niet wordt gedestabiliseerd. De eerste stap om een gezonde huid te krijgen die gehydrateerd is en vrij van onvolkomenheden blijft, is gezichtsreiniging. Vette huiden hebben normaal gesproken meer aandacht nodig dan andere huidtypen, omdat het meestal meer talg produceert dan nodig is.

Purifying_Cleanser

Purifying Cream

Acne-gevoelige huiden hebben ook hydratatie nodig. Bij TOSKANI hebben we een vloeibare emulsie voor vette huiden ontwikkeld. De actieve ingrediënten verminderen ontstekingen, verminderen bacteriën en bestrijden vrije radicalen, waardoor het noodzakelijke niveau van hydratatie in de huid wordt gehandhaafd. Deze crème reguleert de productie van talg en helpt een matte teint te verkrijgen die vrij is van onvolkomenheden. TOSKANI Purifying Cream is een ideaal product om te gebruiken na het reinigen.

Purifying_Cream

Purifying Intensive Serum

In tegenstelling tot andere TOSKANI mesoserums, is het nieuwe Purifying Intensive Serum geformuleerd om tijdig te worden gebruikt om vlekken en onvolkomenheden op een gelokaliseerde manier te behandelen. Deze drogings- en antibacteriële gel is effectief en versnelt het verdwijnen van gelokaliseerde vlekken en beschermt ze tegen bacteriën.

Purifying_Intensive_Serum

Beauty Tip

Gebruik TOSKANI Imperfection Peel Booster elke nacht om het huidvolume te verenigen, de poriën te verkleinen en de synthese van collageen en elastine te activeren.

Beauty-Tip—Impertection-Pell-Booster

Ritueel