Matrix Repair-Lijn

Onze Matrix Repair-lijn herstelt de huid en houdt deze gezond dankzij de productie van nieuwe collageen. Deze lijn herstelt het volume van het gezicht opnieuw met een vullend effect en helpt de rimpels en fijne lijntjes verminderen.

Matrix Repair Mesoserum

Matrix Repair Mesoserum is een krachtig serum, dat het volume van de huid herstelt. Dankzij de synergie van de actieve ingrediënten wordt de huid dichter, steviger en elastischer. De diepte van de rimpels op het voorhoofd, naast de neus en lipcontourgebieden neemt af terwijl de dikte van de extracellulaire matrix toeneemt, wat resulteert in een verbetering van de retentie van water en endogene voedingsstoffen door epidermis.

matrix-repair-mesoserum

Matrix Repair Cream

Matrix Rapair Cream is een product gemaakt om de gezicht ovaal te verdichten en een liftend effect te geven. Het herstelt de huid en houdt het gezond dankzij de productie van nieuw collageen. Matrix Repair Cream vertraagt ook veroudering dankzij de bijdrage van voedingsstoffen en de versterking van celmembranen.

matrix-repair-cream

Antiaging Eye Contour

Antiaging Eye Contour is een speciaal samengesteld hydraterend serum om het uiterlijk van vermoeidheid te minimaliseren, rimpels te behandelen, de ogen te verfrissen, de gevoelige huid rond de ogen te hydrateren en te kalmeren. DMAE en Acetyl Hexapeptide-8 zorgen voor een krachtig lifting-effect, Hyaluronzuur en Hordeum Vulgare verbeteren het vochtgehalte van de huid, en Extract van Ginkgo Biloba verhoogt de microcirculatie, verbetert de weefselirrigatie en activeert de cel vernieuwing.

antiaging-eye-contour

Beauty Secret

Gebruik Clarifying Peel Booster tweemaal per week (’s nachts) om de synthese van collageen en elastine te activeren, de productie van huidpigment te vertragen en de huid te verjongen.

Clarifying-Peel-Booster_beauty_tip

Ritueel