Skin Architect-Lijn

De Skin Architect-Lijn van TOSKANI heeft een hoge concentratie aan actieve ingrediënten met een snelle en diepe werking die zorgt voor een krachtig voedend en hydraterend effect en helpt de zichtbare tekenen van veroudering te minimaliseren.

Skin Architect Mesoserum

Skin Architect Mesoserum is een serum dat één van de meeste frustrerende tekenen van veroudering aanpakt: een slappe huid. Er zijn veel producten die rimpels en ouderdomsvlekken verminderen, maar verslapping is aanzienlijk moeilijker te verhelpen zonder gebruik te maken van chirurgische opties. Dit product zorgt voor merkbaar lifteffect en bestrijdt rimpels en andere tekenen van veroudering. Skin Architect Mesoserum zal uw huid binnen een week aantrekken indien deze dagelijks wordt gebruikt. De effecten van dit serum zijn tijdelijk en werken alleen gedurende de dag. Een van de actieve ingrediënten, DMAE, werkt het best bij mensen met milde tot matige gezichtsverzakking. Het verstrakkingseffect zal niet merkbaar zijn op een jonge huid en een ernstige verslapping van de huid zal niet worden verbeterd zonder een operatie.

Skin Architect Mesoserum

Skin Architect Cream

Skin Architect Cream onthult een zachtere, jongere uitstraling en het is een crème met een krachtig anti-veroudering effect. Skin Architect Cream is een zeer geconcentreerde anti-rimpelcrème die natuurlijke ingrediënten gebruikt om het uiterlijke van fijne lijntjes en rimpels te verbeteren. Het geeft stevigheid en elasticiteit aan de huid met een merkbaar liftend effect. Deze innovatieve crème bevat ook hydraterende eigenschappen om de huid de hele dag door glanzend en zacht te houden. De lichtgewicht en op water gebaseerde formule wordt makkelijk opgenomen in de huid en de crème textuur en rijkdom aan ingrediënten vormen een barrière om de luchtvochtigheid van de huid te behouden.

skinarchitectcream20

Antiaging Eye Contour

Antiaging Eye Contour is een speciaal samengesteld hydraterend serum om het uiterlijk van vermoeidheid te minimaliseren, rimpels te behandelen, de ogen te verfrissen, de gevoelige huid rond de ogen te hydrateren en te kalmeren. DMAE en Acetyl Hexapeptide-8 zorgen voor een krachtig lifting-effect, Hyaluronzuur en Hordeum Vulgare verbeteren het vochtgehalte van de huid, en Extract van Ginkgo Biloba verhoogt de microcirculatie, verbetert de weefselirrigatie en activeert de cel vernieuwing.

antiaging-eye-contour

Beauty Secret

Gebruik Retiseal Peel Booster twee keer per week (’s nachts) om de collageen- en elastine synthese te activeren.

Retiseal-Peel-Booster_beauty-tip

Ritueel