Aquabalance Lijn

Onze Aquabalance-lijn zorgt voor een optimaal niveau van huidhydratatie en herstelt de natuurlijke beschermende functie van de huid tegen externe agressies. Deze innovatieve lijn regenereert de huid in de diepte en vertraagt veroudering dankzij de optimale vochtigheidsgraad en de bescherming van celmembranen.

Aquabalance Mesoserum

Aquabalance mesoserum zorgt voor een diepe hydratatie met langdurig effect. De geavanceerde combinatie van hyaluronzuren (middel en laag moleculair gewicht) helpt het vocht te verhogen voor diepe hydratatie, noodzakelijk om de elasticiteit van de huid te ondersteunen. Dit geavanceerde serum bevat ook Proteoglycanen en Vitamine C die vocht vasthouden en antioxiderende werking bieden.

aquabalance-mesoserum

Aquabalance Cream

Aquabalance Cream heeft een krachtig vocht absorberend vermogen. De formule houdt de huid de hele dag bevochtigd en verzacht onmiddellijk het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels. Eén van de hoofdingrediënten, Natural Moisturising Factor, hydrateert de huid terwijl vitamine-complex AF en Extract van Mimosa Tenuiflora de regeneratie en bescherming van de huid verhogen. Verrijkt met antioxidant vitamine E, deze crème biedt non-stop hydratatie voor een zachte huid.

aquabalancecream_treatment

Antiaging Eye Contour

Antiaging Eye Contour is een speciaal samengesteld hydraterend serum om het uiterlijk van vermoeidheid te minimaliseren, rimpels te behandelen, de ogen te verfrissen, de gevoelige huid rond de ogen te hydrateren en te kalmeren. DMAE en Acetyl Hexapeptide-8 zorgen voor een krachtig lifting-effect, Hyaluronzuur en Hordeum Vulgare verbeteren het vochtgehalte van de huid, en Extract van Ginkgo Biloba verhoogt de microcirculatie, verbetert de weefselirrigatie en activeert de cel vernieuwing.

antiaging-eye-contour

Beauty Secret

Om het huidvolume te verenigen, de vergrote poriën te verkleinen en de penetratie van actieve ingrediënten van mesoserum en crèmes te verbeteren, gebruikt u Imperfection Peel Booster twee keer per week (’s nachts).

Beauty-Tip—Impertection-Pell-Booster_AQUA