Ampullen

Maak kennis met de nieuwste generatie geconcentreerde actieve ingrediënten voor uw dagelijkse huidverzorging. 7 ampullen voor 7 specifieke huidproblemen. Geformuleerd met liposomen die de actieve ingrediënten afgeven in de daarvoor bedoelde lagen van de huid.

Anti-Pollution Ampullen

Anti-Pollution gezichtsampullen zijn een dagelijkse intensieve behandeling voor doffe en gedevitaliseerde huiden veroorzaakt door vervuiling. Dankzij de antioxiderende werkzame bestanddelen verbetert het de mechanismen van bescherming van de huid tegen milieuschade en vrije radicalen.

anti-tre

Anti-Ageing + HA Ampullen

Voor huiden met tekenen van veroudering en rimpels. Intensieve dagelijkse behandeling geformuleerd met probiotica, peptiden, groeifactoren en hyaluronzuur. Vermindert de duidelijkheid fijne lijntjes en rimpels, en zorgt voor onmiddellijke en langdurige hydratatie.

anti-trea

Radiance Ampullen

Voor verouderde huiden en huiden met donkere vlekken. Intensieve dagelijkse behandeling met een ultramodern verlichtingscomplex dat in staat is om vijf verschillende actieve ingrediënten in specifieke huidlagen te penetreren en vrij te maken, zonder deze te beschadigen. Het bevat Azeloglicina, Bisabolol, fytinezuur, vitamine B3 en vitamine C. Het verduidelijkt en verenigt de huidskleur, voorkomt uitdroging, verlies van helderheid, slapheid en de duidelijkheid van vlekken.

radiance-trat

Vitaflash Ampullen

Voor doffe huiden die bij speciale gelegenheden een flitseffect nodig hebben. Geformuleerd met collageen, elastine, plantaardige tensor en vitamine C. Ze bieden een onmiddellijk liftend effect, verenigende huidtextuur en helderheid.

vit-trat

Lipo Proteoglycans Ampullen

Voor een uitgedroogde huid. Intensieve dagelijkse behandeling die helpt om bindweefsel te repareren en de productie van collageen te stimuleren. Geformuleerd met liposomale proteoglycanen van natuurlijke oorsprong, die in de diepte hydrateren en verstevigende eigenschappen bezitten.

trat-lip

Sensitive Skin Ampullen

Voor een gevoelige en geïrriteerde huid. Intensieve dagelijkse behandeling, verrijkt met natuurlijke extracten waarvan de eigenschappen leiden tot een uitzonderlijk kalmerende en ontspannen huid. Bevat Myrothamnus Flabellifola en Rhodosorus Marinus Extracten en vitamine B5 en C.

sens-trat

Purifying Ampullen

Voor de vette huid en huid met onvolkomenheden. Intensieve dagelijkse vocht inbrengende behandeling met ingrediënten die helpen de lipide laag van de huid opnieuw in balans te brengen en onvolkomenheden te voorkomen. Bevat Cleome Gynandra en Rhodosorus Marinus Extracten, vitamine B5, C en E en Zink PCA.

pur-trea