Behandelingen

Het TOSKANI assortiment thuiszorgcosmetica bestaat uit een breed scala aan behandelingen die u thuis kunt uitvoeren. Deze producten zijn net zo praktische en effectief als de behandelingen die u in esthetische centra ontvangt.

bg-treatment_peelings

Chemische Peeling

Chemische peelings worden beschouwd als een van de meest effectieve technieken om bepaalde esthetische problemen op te lossen en om een gezonde en stralende huid te bereiken.

Lees Meer
bg-treatment_dermaroller

Microneedling en Meso

TKN Mesoject is een apparaat dat lijkt op een injectiespuit die de werking van sonoporatie (laagfrequente echografie), radiofrequentie en elektroporatie combineert voor de transdermale bijdrage van actieve ingrediënten en huidverjonging.

Lees Meer
bg-treatment_spotout

SPOT OUT

SPOT OUT is een behandeling om hyperpigmentatie te behandelen. Deze behandeling elimineert en vermindert de donkere vlekken veroorzaakt door melanine terwijl het proces van melanogenese wordt geremd.

Lees Meer
bg-treatment_dermapen2

Dermapen

Het microneedle-systeem van TKN Dermapen penetreert de huid en creëert kleine diepe ingangen in de dermis die de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam stimuleren. Het systeem van microneedling verhoogt de productie van nieuw collageen. Dit is te gebruiken bij o.a. littekens, rimpels, vergrote poriën en striae. Kortom, de huid van het gelaat ziet er dikker en jonger uit en vermindert de tekenen van veroudering.

Lees Meer
bg-treatment_hairloss

Haarverlies

Ons uitstekende assortiment is samengesteld met de meest effectieve ingrediënten om haaruitval te bestrijden. Deze producten kunnen zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt. De voedzame cocktails maken je haar gezonder en sterker, zodat het kan groeien.

Lees Meer
bg-treatment_cellullite

Cellulitis

TOSKANI anti-cellulitis behandeling is een zeer effectieve manier om cellulitis te verminderen. Ons assortiment geprepareerde cocktails maakt gebruik van verschillende niet-invasieve technieken om cellulitis te bestrijden zonder pijn of rusttijd. Deze cocktails verbeteren ook de kwaliteit van de huid door de bloedsomloop te stimuleren en de aanmaak van collageen, het helende eiwit van de huid, te versnellen.

Lees Meer
bg-treatment_ritual

Ritueel

Alle soorten huidbeschadiging, van imperfecties tot littekens van acne, hyperpigmentatie en vroegtijdige veroudering, kunnen worden gecorrigeerd, gecontroleerd en geëlimineerd met goede huidverzorgingsproducten.

Lees Meer
ampoules_all

Specifieke Ampullen

Alle soorten huidbeschadiging, van imperfecties tot littekens van acne, hyperpigmentatie en vroegtijdige veroudering, kunnen worden gecorrigeerd, gecontroleerd en geëlimineerd met goede huidverzorgingsproducten.

Lees Meer
aquabalance_bodegon1

Aquabalance Lijn

Onze Aquabalance-lijn zorgt voor een optimaal niveau van huidhydratatie en herstelt de natuurlijke beschermende functie van de huid tegen externe agressies. Deze innovatieve lijn regenereert de huid in de diepte en vertraagt veroudering dankzij de optimale vochtigheidsgraad en de bescherming van celmembranen.

Lees Meer
cell-architect_bodegon_

Cell Architect Lijn

De Cell Architect-Lijn van TOSKANI heeft een hoge concentratie aan actieve ingrediënten met een snelle en diepe werking die zorgt voor een krachtig voedend en hydraterend effect en helpt de zichtbare tekenen van veroudering te minimaliseren.

Lees Meer
matrix_bodegon1

Matrix Repair Lijn

Onze Matrix Repair-lijn herstelt de huid en houdt deze gezond dankzij de productie van nieuwe collageen. Deze lijn herstelt het volume van het gezicht opnieuw met een vullend effect en helpt de rimpels en fijne lijntjes verminderen.

Lees Meer
Purifying_Line_Main

Purifying Lijn

De TOSKANI-lijn voor zuiverende cosmetica is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van acne gevoelige huiden. De actieve ingrediënten van deze lijn werken samen om de productie van talg te reguleren en de bacteriën die leiden tot de vorming van mee-eters en puistjes te verminderen.

Lees Meer
Purifying_Line_Main

Radiance Lijn

De Radiance-lijn van TOSKANI biedt een verlichtend effect door dode cellen te verwijderen. Het vermindert ook de zichtbare tekenen veroorzaakt door de zon en littekens en beschermt de huid tegen ultraviolette stralen.

Lees Meer

Ontdek ons assortiment

Het assortiment van TOSKANI bevat een breed scala aan producten voor het gelaat, lichaam en haar.